17-18-19
MAART 2024

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van roséwijnen en ontdek een verfijnde selectie druivensoorten uit gerenommeerde wijngebieden van Europa!

Vicky Corbeels, sommelier, wijnconsultant en "Wine Lady of the Year" in 2015,  leidt u door een selectie van 6 wijnen die zorgvuldig voor deze gelegenheid zijn uitgekozen: wijnen uit de prestigieuze wijngebieden 

  • BOB Côte de Provence 
  • BOB Coteaux d'Aix en Provence 
  • BOB Coteaux Varois en Provence 
  • BOB Valtènesi  

Deelname enkel mits inschrijving - Uitsluitend gereserveerd voor professionals uit de wijnbranche.

PRAKTISCHE INFO 

Maandag 18 maart 2024 van 11.30 tot 12.30 uur
Kortrijk Xpo Meeting Center, zaal MC2
Presentatie in het Nederlands en Frans 
Sprekers: 
Vicky Corbeels, bijgestaan door een vertegenwoordiger van het CIVP (Conseil Interprofessionnel des Vins de Provence) en het Consorzio Valtènesi. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sara Mennielli

 

SCHRIJF HIER IN voor de tasting 

Noteer aub dat:

  • deze tasting voorbehouden is voor professionals uit de wijnbranche
  • het aantal plaatsen beperkt is
  • uw inschrijving enkel geldig is wanneer deze via mail werd bevestigd door de organisator

  

De campagne "Veel meer dan een kleur" wordt medegefinancierd door de Europese Unie en brengt 2 begunstigden samen: het Conseil Interprofessionnel des Vins de Provence (CIVP) en het Consorzio Valtènesi in Italië. Deze driejaarlijkse campagne loopt van 2022 tot 2024 en wordt uitgerold in 3 landen: België, Nederland en Duitsland. Op deze markten worden activiteiten georganiseerd om het publiek te informeren over de kwaliteit en het belang van het Europese BOB-label, maar ook over de kwaliteit en bijzonderheden van Europese rosé wijnen met een BOB.

Disclaimer: Gefinancierd door de Europese Unie. De hier geuite ideeën en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs de ideeën of meningen van de Europese Unie of het Europees Uitvoerend Agentschap onderzoek (REA) weer. Noch de Europese Unie, noch de steunverlenende autoriteit kan ervoor aansprakelijk worden gesteld

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.