17-18-19
MAART 2024

LILI'S TEA

Een totaalconcept waarbij de beleving centraal staat. Een kleurrijk en aromatisch thee gamma van superieure kwaliteit!

De zeer elegante verpakking, hoogwaardige premium theekwaliteit, de selectie van zowel de thee als de accessoires bekoren de theeliefhebber.

Nog toegevoegd aan het gamma  :

- een volledige lijn “Cold Ice Tea”: 100 % natuurlijke thee, zonder toegevoegde suikers, rijk aan vezels.

- LILI'S TEA verzorgingsproducten : een ambachtelijk vervaardigd gamma verzorgingsproducten uitgewerkt met LILI'S TEA theemengelingen

Een hoogwaardige thee in mono-porties verpakt  waardoor steeds een constante kwaliteit kan gegarandeerd worden en waarbij de totaalbeleving voor de theeliefhebber centraal staat.  Daarbij zijn onze individuele theezakjes biodegradabel.

 

De volledige productie van drukwerk tot verpakking gebeurt integraal ter plaatse in Sri Lanka waardoor LILI'S TEA enerzijds de lokale economie ondersteunt en anderzijds een zeer verse thee kwaliteit aanbiedt.

Een gedeelte van de opbrengst van LILI’S TEA wordt aangewend om het welzijn van de kinderen die leven op de theeplantages in Sri-Lanka te verbeteren.

Afgeronde projecten in Sri Lanka waren het bouwen en inrichten van wasplaatsen aan de Sunday School en het aanleggen van drinkbaar water voor Dangampola Primary School – Dehiowita.

 

 

Productgroep
Koffie en thee
Merk
LILI'S TEA
Shape Created with Sketch.
Productgroep
Koffie en thee
Foto's
Merk
LILI'S TEA

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.