15-16-17
MAART 2026

STEPHAN DESTROOPER

Welkom bij Stephan Destrooper, een bedrijf dat voortkomt uit een rijke traditie van vakmanschap en passie voor bakken. Geleid door Stephan Destrooper, een gepassioneerde patissier en kleinzoon van de befaamde koekjesmaker Jules Destrooper, zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige artisanale mellocakes, brood en chocoladeproducten die de zintuigen prikkelen en harten veroveren.

Bij Stephan Destrooper draait alles om liefde voor het vak. Met een achtergrond als productieverantwoordelijke bij het familiebedrijf Jules Destrooper en een levenslange passie voor bakken, weet Stephan als geen ander wat er nodig is om perfectie te bereiken. Sinds zijn deelname aan de beste bakkers van Vlaanderen heeft Stephan Destrooper patissier zich ontwikkeld tot een toonaangevende naam in de bakkerswereld.

Onze artisanale mellocakes zijn ons paradepaardje, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en authentieke recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Verkrijgbaar in een scala aan verrukkelijke smaken zoals Dark, White, Melk, Salted Caramel, Mokka en Speculoos, bieden wij voor elk wat wils. Bovendien bieden we verschillende formaten, van 22g tot 32g, en een scala aan verpakkingsmogelijkheden om aan al uw behoeften te voldoen.

Bij Stephan Destrooper geloven we in het leveren van niets minder dan het beste. Onze mellocakes worden met de grootste zorg en toewijding bereid, waardoor elke hap een ware smaaksensatie is. Als u op zoek bent naar hoogwaardige, ambachtelijke lekkernijen die uw klanten keer op keer zullen verrassen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kies voor Stephan Destrooper en ontdek de ongeëvenaarde smaakervaring van onze artisanale mellocakes. Samen maken we van elk moment een feest van smaak en genot.

Productgroep
Brood en gebak, Delicatessen en specialiteiten, Private brands, Streekproducten, lokale producten
Shape Created with Sketch.
Productgroep
Brood en gebak, Delicatessen en specialiteiten, Private brands, Streekproducten, lokale producten
Foto's
Ontdek de nieuwste producten op Tavola

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.