15-16-17
MAART 2026

.

PLANT BASED MOUSSE CRUMBLE

Winnaar Gouden Tavola Fine Foods Foodservice

PLANT BASED MOUSSE CRUMBLE

Deze taartjes zijn innovatieve desserts die een breed publiek moeten bekoren.

Naast de 15 bestaande vegan mousses zijn sinds eind 2023 deze 4 plant based gebakjes gecreëerd op basis van vegan crumble en vegan mousse. 

Een nieuwe wending voor het dessert assortiment > Tegen 2030 alle dessert producten omzetten naar een plant-based versie.

Info: Vecuisine – Nanuk | Moeskroen – stand 530b
T: +32(0)56 48 18 00 -
vecuisine.be 

.

BALFEGO BLUEFIN TUNA

1e nominatie Gouden Tavola Fine Foods Foodservice

BALFEGO BLUEFIN TUNA 

Er is wereldwijd een overbevissing op tonijn, maar wat Balfego bluefin tonijn duurzaam maakt is de specifieke vangst en kweekmethode.

Balfego is het enige bedrijf ter wereld dat op aanvraag tonijn opvist op zijn ultime vet-punt én met een uniek tracking systeem.
Ze gebruiken een speciale extractie methode die zorgt voor stress vrije tonijn van uitzonderlijke kwaliteit voor ’s werelds beste keukens.

De tonijn wordt volledig opgebruikt, van staart tot kaak. Zelfs de ogen en het hart die in Aziatische keukens al 100’ en jaren gebruikt worden en bij ons als nieuw ingrediënt beschouwd wordt.  

De pure, optimale smaak is te danken aan het optimale vetgehalte en de traceerbaarheid die uniek is in de wereld.

Info: Lobsterfish – Deerlijk / stand 155
T: +32 (0)56 70 24 00 -
lobsterfish.be

.

Buloo-Apero

2e nominatie Gouden Tavola Fine Foods Foodservice 

BULOO-APERO

Buloo is je ‘unguilty sparkling pleasure’ als je niet drinkt. Een elegant parelend aperitief met de allures van champagne, maar dan zonder alcohol en arm aan calorieën.

Een verrassend verfrissende combinatie van kombucha, rooibos, citroen, kers en kruiden. Uniek van smaak en bereid volgens een ambachtelijk productieproces: 100% natuurlijk.

Info: Maanvallei – Brugge / stand 579b
T: +32 (0)473 49 59 66 -
buloo-apero.be

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.