15-16-17
MAART 2026

snash

Snash zijn heerlijke zelfgemaakte snacks die je batterij gedurende de dag bijvullen. De balletjes zijn gemaakt met superfoods, en dus boordevol voedingsstoffen. Ze zijn plantaardig, glutenvrij, gecertificeerd biologisch en leveren natuurlijke energie. Een perfect schuldvrij tussendoortje!

In de snackindustrie is snash een disruptief merk dat snacks naar het volgende tijdperk wil brengen. De kwaliteit van de ingrediënten, innovatieve recepten, kleurrijke identiteit en unieke smaken zullen uw klanten tevreden stellen.

Snash is het resultaat van een unieke menselijke en ondernemersgeschiedenis. Het bedrijf heeft zijn activiteiten kunnen perfectioneren door al enkele jaren producten en logistiek te ontwikkelen voor de horeca en zijn veeleisende klanten. Door zich open te stellen voor een bredere markt wil Snash zijn knowhow en kwaliteit inzetten om de smaakpapillen van een breder publiek te bedienen!

Al onze recepten zijn ontwikkeld door een diëtiste. Daarom zijn er in onze snacks 3 belangrijke voedingsstoffen opgenomen: vezels om de honger onder controle te houden, eiwitten om de energie te stimuleren en onverzadigd vetzuren om het functioneren van het lichaam te verbeteren. Snash bevat hoogwaardige ingrediënten: dadels voor natuurlijke suiker en noten voor essentiële gezonde vetten. Onze producten zijn plantaardig, glutenvrij, gecertificeerd biologisch, gemaakt van volwaardige voeding en bereid in Brussel in samenwerking met APRE Services, een inclusief aangepast werkbedrijf.

Productgroep
Biologische voeding, Delicatessen en specialiteiten, Droge voeding, Ecologische voeding, Veganistische voeding, Vegetarische producten, Zoetwaren
Merk
snash
Shape Created with Sketch.
Productgroep
Biologische voeding, Delicatessen en specialiteiten, Droge voeding, Ecologische voeding, Veganistische voeding, Vegetarische producten, Zoetwaren
Foto's
Ontdek de nieuwste producten op Tavola
Merk
snash

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.