U bent hier: PERS » nieuwsberichten

Nieuwsberichten

De smaken en foodtrends van de toekomst ontdekken? Wedstrijd Gouden Tavola bekroont de firma’s De Beauvoorder, Nanuk, Bleuzé Interfood & The Wasabi Company

De wedstrijd Gouden Tavola bekroont tweejaarlijks de meest opmerkelijke culinaire vernieuwingen en bepaalt mee wat er morgen op het bord van de consument ligt.  De wedstrijd wordt georganiseerd naar aanleiding van Tavola, de vakbeurs voor fijne en verse voeding, die sinds 1982 om de 2 jaar foodprofessionals uit retail, groothandel, speciaalzaken en cateringorganisaties uit meer dan 30 landen verzamelt.  Door haar focus op premium food & drinks, de pure productbeleving en haar 500 geselecteerde standhouders uit 20 landen, behoort Tavola tot de mooiste en meest hoogstaande foodbeurzen in Europa.

Wedstrijd Gouden Tavola bekroont de firma’s Belberry Preserves, BelOrta, Kaasboerderij ‘t Groendal en Lambert J.L. Ets. (WINNAARS 2018)

 

WELKE INNOVATIEVE PRODUCTEN LIGGEN MORGEN OP UW BORD?

Vernieuwing in voeding - kern van de wedstrijd Gouden Tavola.
Is alles ondertussen al niet uitgevonden? is het überhaupt nog mogelijk om innovatief uit de hoek te komen met voeding? Het antwoord op deze vraag is kort, bondig en overtuigend ja! Nieuwe trends, een veranderende maatschappij en consumenten met wijzigende voedingsgewoontes : fabrikanten spelen er graag op in om tegemoet te komen aan de wensen van hun klanten.

Sector van de fijne & verse voeding krijgt ‘boost’ door vakbeurs Tavola (2016 - slotbericht)

Een echte topeditie. Het mag zonder overdrijven gezegd: exposanten en organisatie hebben kosten noch moeite gespaard om van Tavola 2016 een memorabele editie  te maken. Van 13 tot 15 maart vond de 18e editie plaats in Kortrijk Xpo. Waar het allemaal begon in  1982 met 40 exposanten op een oppervlakte van minder dan 1 hal is Tavola 24 jaar later absoluut  uitgegroeid tot een Europese topbeurs op het vlak van fijne en verse voeding.
De prachtige standen, het warme welkom van de bezoekers bij de exposanten, de algemene decoratie,  het strikt professionele karakter…. Het was goed toeven in de sector van de fijne en verse voeding tijdens Tavola 2016.

Bijzonder succesvolle editie TAVOLA 2014 overtreft de verwachtingen

TAVOLA 2014, vakbeurs van fijne, verse voeding en delicatessen is achter de rug.  Deze 17e editie mag bijzonder succesvol genoemd worden: exposanten maken in de allereerste evaluaties melding van hoogwaardige én veelvuldige zakencontacten die hun verwachtingen sterk overstijgen.  Naast het traditionele bezoekerspubliek uit de Benelux, was de verhoogde internationale bezoekersopkomst erg opvallend én werd deze ten zeerste gewaardeerd door de exposanten. Enthousiaste reacties dus bij het afsluiten van dit klassevol vakevent  dat terecht als één van de mooiste voedingsbeurzen  op Europees niveau wordt bestempeld.