U bent hier: Corona virus

Actuele info m.b.t. het coronavirus (covid-19)

update: 2 maart 2020 

Beste bezoeker,
Beste exposant,

 

Zoals elke organisatie, krijgen ook wij momenteel vragen over het coronavirus. 
Tavola vindt plaats zoals gepland op 15-16-17 maart.  

Voor Tavola staat het welzijn van de bezoekers, deelnemers, exposanten, leveranciers en andere stakeholders centraal. 
Zo volgen wij strikt de aanbevelingen van de overheid en van de Belgische gezondheidsautoriteiten.  Zij evalueren continu de mogelijke risico's voor ons land en zullen, indien nodig, maatregelen voorstellen aan de minister en de regering.  Ons land beschikt over solide procedures voor het opsporen en het behandelen van het coronavirus.   

De Europese Commissie raadt volgende maatregelen aan: iedereen die binnen 14 dagen voor het evenement in de risicozones (u vindt de laatste updates via deze link) heeft verbleven, wordt verzocht om het evenement niet bij te wonen. 
Zij bevelen preventie en aandacht aan, maar zien op vandaag geen enkele reden om vakbeurzen in België uit te stellen.  De meest recente updates kunnen gevolgd worden via de WHO en de informatie site van de Belgische overheid.

Wij volgen uiteraard de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus op de voet, en zullen ter plaatse de nodige hygiënemaatregelen treffen.  Wij voorzien wij onder meer:

  • desinfecterende zeep om uw handen te wassen in de toiletblokken & affichage van de richtlijnen voor het handenwassen
  • ontsmettende handgel op diverse plaatsen op de beursvloer
  • een extra schoonmaakploeg die tijdens de volledige duur van de Tavola instaat voor de ontsmetting van deurklinken e.a.  
  • permanente aanwezigheid van een paramedisch team

bent van harte welkom op Tavola!


Patricia Huygelier
Exhibition Manager