U bent hier: BEZOEKEN » Nieuwigheden van de exposanten

Nieuwe producten van de exposanten

FICELLE HOMARDINE

FICELLE GEVOGELTE MET TRUFFEL

Savoury shortbreads with Beaufort DPO Cheese 30g

Discover our savoury range with our Beaufort DPO cheese shortbreads, in snacking size !

Fourchette - Taste The Experience

Volmondige meergranentripel. Zacht bitter, aangenaam verfrissend.

Mushroom City

Inheemse & exotische paddestoelen , truffels, specialiteiten & delicatessen

Extra Virgin Olive Oil Superior Quality

This extra virgin olive oil is made from pure,cold pressed olives, harvest during the first stage of maturation.

Madagascar honing

Honingverhalen, een reis

STEPHAN DESTROOPER LANCEERT CULINARY MELLO CAKE

STEPHAN DESTROOPER LANCEERT OP TAVOLA ZIJN CULINAIRE MELLO CAKE

Stuk gekookte aardappel knoflook en peterselie

100% stuk aardappelen gekocht en gekruid met knoflook en petersilie - produkt om direct warm of koud te gebruiken

Al eens geproefd van een gerookte boudin blanc?

Monsieur Boudin maakt ambachtelijke witte pensen, variaties op de klassieke witte pens.

SAFFRAANTHE

#C - 100% cacao- & koffie granola

Onze cacao- & koffiegranola is allesbehalve het zoveelste chocoladeontbijt!

Opgenomen in de Innovatiegalerij Retail

Geconserveerde kant en klaar maaltijden en soepen zonder enige toevoeging of conserveermiddel, met alleen maar mooie eerlijke ingrediënten.

FICELLE VEGAN ZONEGROENTEN

"Bouboul" Liquor chocolate balls

nieuw en trendy !

Klaar voor de foodtrends van de jaren 2020. EIPRO presenteert het Eifix Gourmet Omelet.

Voor 2020 luiden de trends in de foodwereld: eiwitten – convenience – snacks. EIPRO voldoet aan allemaal! Het natuurlijke voedingsmiddel ei is immers een echt multitalent. En met het Eifix Gourmet Omelet zet het bedrijf zijn innovaties op basis van eieren nu voort. Het zal worden gepresenteerd op de Inter-beurzen in Stuttgart en Hamburg.

TERRINE ENDELEVEER 250GR BELGISCHE PRODUKT

3DE PLAATS VOOR DE FRUIT LAYER APPELCHIPS BIJ GOUDEN TAVOLA

Het meest ecologische varken van België

Wist u dat Brasvar het meest ecologisch gekweekte varken van België is?

Nieuwe biologische ravioli: spinazie met look

Al meer dan 25 jaar lang biedt de ambachtelijke pastamaker Saint Jean een volledig biologisch assortiment aan. Dit jaar stelt Saint Jean u een ravioli met spinazie voor die op smaak is gebracht met een vleugje knoflook. Dit recept bevat geen smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen.

's Werelds eerste vegan & bio zachte nougat!

Met trots stellen wij onze nieuwste productinnovatie voor: vegan & bio zachte nougat. In avant-première te zien (en te proeven!) op TAVOLA.

Een nieuwe, streelzachte biomélange bij Koffie Kàn.

Bio Suave is de nieuwste telg in onze Bio-familie. De heerlijk zachte mélange van 100% arabicakoffies uit Latijns-Amerika is gegarandeerd biologisch.

Granny's spoon

een zalig en zoet verwenmoment

Crèmes Maison Lesage – 3 variétés différentes

-Honey Cream, smooth and rich in lavender honey -Nougat Cream with savoury roasted almonds and lavender honey -3 Chocolates Cream to spread without moderation.

Dolceria Alba Desserts

Dolceria Alba is specialist van diepvries desserts voor Retail / Cash & Carry / Food service en air catering Onze missie traditionele recepten op grote schaal aan te bieden. Het beste product tegen de best mogelijke prijs Stand 652

HET SLAGERSVARKEN IS HET BESTE VAN DANIS IN EEN VARKEN

Tussen de velden van Koolskamp timmert familiebedrijf Danis – intussen al de derde generatie – aan de weg. Met onder andere The Duke of Berkshire en het Slagersvarken wil het bedrijf varkensvlees weer op de kaart zetten en naar een hoger niveau tillen. Sinds kort doet het dat ook met charcuterie van het Slagersvarken.

Specerijen uit Madagaskar

De specerijenroute

Coffrets Popol – Standard et personnalisables au choix

Choice of 9 standard giftboxes. Choose your products and mix them!

Unieke prebiotische glutenvrije bakmixen

Ontdek en proef onze glutenvrije en lactose vrije broodjes, pannenkoeken en muffins op basis van zaden, kokos en knollenmeel. 100% gezond en eerlijk.

Seminarie "Een blik op bio" - 16 maart 2020 14u-16u

BioForum opent jouw blik op bio aan de hand van relevante cijfers. 14u: Markttendensen in de biosector 14u30: Wat kan bio voor jou betekenen en hoe zet je de stap naar bio? 15u-16u: Rondleiding langs het Bio-paviljoen (Hal 5, stand 547), inclusief hapje en drankje.

Crusty and thin Cookies with dark chocolate chunks 140g

The cookie expert ! Discover our renowned range of cookies with our crusty and thin cookies with dark chocolate chunks.

BABY carrots

Zin in een fris en krokant tussendoortje ? Florette BIO baby wortelen zijn de perfecte snack!

Bezoek onze nieuwe website: www.volys.be

SAFFRAAN SNOEPJES

Gearomatiseerde zouten

Grof zout en fleur de sel natuurlijk of gearomatiseerd

Artisanaal beslag voor Kaaskroketten

Dit beslag zorgt er voor dat de klant in een korte tijd en op een snelle, eenvoudige manier zelf kaaskroketten kan klaarmaken. Het product is uniek op de markt.

La Cigale Dorée : Babas en bocal – 2 formats et saveurs différents

-Flavour Caribbean Rum – 200 g -FlavourLimoncello – 200 g -Flavour Caribbean Rum – Restaurant size 960 g

Wat is nieuw? Vloeibaar eiwit OVYTA

In brik verpakking 0,5kg en kant en klaar te gebruiken!

FOIE GRAS EEND EN GANZE SEMI-GEKOOKT EN GEROOKT MAGRET SNEETJE "BELGISCH TRADITIONNEEL RECEPT3

Bij Plukon Maïski denken wij al aan de lente met onze 3 nieuwe producten !

Cow in a bottle Vanilla Almond 250 mL

Discover our range of Cows in a bottle ( yoghurts to drink) with our Madagascar vanilla and almonds recipe.

Pa'lais Blanc

Pa’lais, onze roomkaas-achtige spread, worden bereid volgens traditionele kaasbereidingsmethoden met versgemalen cashewnoten, amandelen en 100% bio ingrediënten.

Jam uit Madagascar

Een concentraat van fruit uit de natuur aan uw tafel

Peppers en zouten van oorsprong

Founded in 1885, Sainte Lucie was the first company in the 1950s to develop a range of pastry aids around vanilla.Thanks to its French know-how and knowledge of raw materials, Sainte Lucie proposes a large and innovative offer around Pastry Aids and spices.

BIO Luikse Wafels

Butcher Sauce

Kom ons bezoeken op stand 682, en ondek ons nieuw assortiment Butcher Sauce

FICELLE GEVOGELTE MET GROEN CURRY GORENASPERGES AND COCO MELK

The Good Flavours

Each bottle of this new line is suitable for seasoning:Pasta,Pizza,Meat andFish.

Conserves Guintrand : Petit épeautre en bocal 314 ml – 3 recettes provençales différentes

-Mont Ventoux small spelt provençal recipe (with tomatoes from Provence) -Mont Ventoux small spelt with Pistou -Mont Ventoux small spelt with olive oil and Nyons olives

Extra Virgin Olive Oil Bio

This superior category of olive oil is obtained from organic cultivation by mechanical procedures.

SanguinCello "Bloody Damn Good!"

Limited Editon

Natuurlijke haver & granenkoekjes vol vezels en vitaminen, een verstandig tussendoortje

De LilaLou koekjes bestaan uit 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, ze bevatten 60% vezelrijke granen (haver, spelt, kamut), zijn vegan, suikerarm, lactosevrij en palmolievrij. Verkrijgbaar in 2 smaken: haver & granen en haver & kokos

#8 – Aardbei- en mangogranola

Laat je verrassen door het licht knapperige en de frisse zomerse smaak van onze aardbei- en mangogranola!

Maak kennis met Roaster's Gin !

London Dry Gin. Fluwelig, citruszoet met een subtiele koffiesmaak. Koffie Kàn werkte samen met The Bruges Gin Society om deze heerlijke koffiegin samen te stellen.

RAVIOLI MET ZEEDUIVEL EN RODE CURRY

Mauritius rietsuiker suikers

Eilanden zachtheid

Jonge bladsla & Pitten

Een jonge bladsla om te mengen met pompoen- en zonnebloempitten.

Prosciutto crudo

Voor onze Italiaanse gedroogde ham, die in de heuvels van Parma gemaakt wordt, gaan we precies op dezelfde manier te werk als voor de originele parmaham.

Artisanaal beslag voor Kroketten

Dit beslag zorgt er voor dat de klant in een korte tijd en op een snelle, eenvoudige manier zelf kaas-, garnaal-, groente-of vleeskroketten kan klaarmaken. Het product is uniek op de markt.

Platinoil

Ontvorminsmiddelen voor de voedingsbedrijven

Biologische witte beukenzwam

Voor het eerst wordt biologische witte beukenzwam geteeld op Belgische bodem en tevens verkocht aan de Belgische consument.

RAVIOLI MET 2 FOREL "REINE DE L 'AMBLEVE"

We werkten met een visweker uit regio Malmedy om een ravioli te maken met 2 forellen:regenboog en zalm

Artisanaal beslag voor Garnaalkroketten

Dit beslag zorgt er voor dat de klant in een korte tijd en op een snelle, eenvoudige manier zelf garnaalkroketten kan klaarmaken. Het product is uniek op de markt.

Nieuwe biologische ravioli :gekonfijte tomaten rozemarijn

Al meer dan 25 jaar lang biedt de ambachtelijke pastamaker Saint Jean een volledig biologisch assortiment aan. Dit jaar stelt Saint Jean u een ravioli met gekonfijte tomaten, op smaak gebracht met rozemarijn. Dit recept bevat geen smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen.