U bent hier: PERS » nieuwsberichten » Klassieke delicatessen en trendy food op Tavola 2016: 13-14-15 maart 2016, Kortrijk Xpo

Nieuwsberichten

Klassieke delicatessen en trendy food op Tavola 2016: 13-14-15 maart 2016, Kortrijk Xpo

Klassieke delicatessen en trendy food op Tavola 2016
13-14-15 maart 2016, Kortrijk Xpo

Van zondag 13 tot en met dinsdag 15 maart 2016 inspireert Tavola – vakbeurs van de fijne en verse voeding – met haar unieke selectie van de nieuwste producten en de beste delicatessen in de markt.  Bedrijven uit binnen- en buitenland stellen een uniek assortiment van fijne voeding en dranken voor.  Klassieke delicatessen & trendy food ; private brands, sterke merken & nieuwe ontdekkingen : Tavola presenteert geselecteerde hoogwaardige producten van zowel marktleiders als exclusieve artisanale producten.  Er zijn opnieuw heel wat exposanten uit het buitenland ; zowel individuele deelnames als via internationale paviljoenen uit onder meer Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Griekenland, Polen, Hongarije en Zuid-Afrika.  En ook dit jaar worden meerdere zones gereserveerd voor artisanale fabrikanten waar zij originele en kwalitatieve producten in kleine, uniforme stands kunnen voorstellen.  

Zo presenteert Tavola een uniek assortiment van hoogwaardige producten uit alle productsectoren : AGF ; bereide gerechten en traiteurproducten ; diepvriesproducten ; dranken (alcoholisch en niet-alcoholisch), koffie en thee ; droge voeding, specialiteiten en delicatessen ; vegetarische producten ; vis en zeevruchten ; vlees, vleesproducten, wild en gevogelte ; zoetwaren, brood en gebak ; en zuivelproducten.  Binnen deze categorieën ontdekt men ook biologische en ecologische voeding ; streekproducten en etnische voeding ; glutenvrije en allergenenvrije voeding ; halal / koosjer, ... 

Dankzij haar doorgedreven aandacht voor hoge kwaliteit en haar focus op (enkel) kwaliteitsvolle levensmiddelen, presenteert Tavola niet alleen een uniek producten- en exposantenaanbod.  Ook garandeert haar profilering en aanpak een sterk inspirerende beurs en een uitzonderlijke beleving. Bovendien geeft Tavola de volle aandacht aan nieuwe en innovatieve producten, met onder meer de wedstrijd Gouden Tavola 2016.

 

Tavola 2016 presenteert in 5 sfeervolle beurshallen een 400-tal streng geselecteerde exposanten.  Onder hen heel wat bedrijven die om de 2 jaar trouw op de afspraak zijn, maar ook steeds +/- 1/3 van de exposanten die er bij de vorige editie niet bij waren. 

Op datum van 20 december is 10.000m² standoppervlakte ingenomen.  Zo zit Tavola stevig op koers om ook in 2016 een uniek inspiratieplatform te vormen voor de retail, groothandel, verdelers, import/exportbedrijven, speciaalzaken en cateringorganisaties.

 

Praktische info: Tavola 2016

zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 maart 2016 (van 9 - 19u, op dinsdag tot 18u), Kortrijk Xpo

Bezoek voor foodprofessionals is gratis mits voorregistratie via www.tavola-xpo.be

Info: www.tavola-xpo.be – www.facebook.com/tavola-xpo -www.twitter.com/tavola2016  
tel 056 24 11 11 – tavola@kortrijkxpo.com

terug naar overzicht