U bent hier: PERS » nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Sector van de fijne & verse voeding krijgt ‘boost’ door vakbeurs Tavola

Een echte topeditie. Het mag zonder overdrijven gezegd: exposanten en organisatie hebben kosten noch moeite gespaard om van Tavola 2016 een memorabele editie  te maken. Van 13 tot 15 maart vond de 18e editie plaats in Kortrijk Xpo. Waar het allemaal begon in  1982 met 40 exposanten op een oppervlakte van minder dan 1 hal is Tavola 24 jaar later absoluut  uitgegroeid tot een Europese topbeurs op het vlak van fijne en verse voeding.
De prachtige standen, het warme welkom van de bezoekers bij de exposanten, de algemene decoratie,  het strikt professionele karakter…. Het was goed toeven in de sector van de fijne en verse voeding tijdens Tavola 2016.

WELKE INNOVATIEVE PRODUCTEN LIGGEN MORGEN OP UW BORD?

WELKE INNOVATIEVE PRODUCTEN LIGGEN MORGEN OP UW BORD?
Wedstrijd Gouden Tavola bekroont de firma’s Sopraco, Bleuzé-Interfood en R&D Food Revolution

Nieuwe smaken, verrassende productcombinaties, andere toepassingen, originele gebruiksmomenten… De wedstrijd Gouden Tavola bekroont de beste innovaties in voeding en bepaalt mee wat morgen op het bord of in het glas van de consument komt.

Klassieke delicatessen en trendy food op Tavola 2016: 13-14-15 maart 2016, Kortrijk Xpo

Van zondag 13 tot en met dinsdag 15 maart 2016 inspireert Tavola – vakbeurs van de fijne en verse voeding – met haar unieke selectie van de nieuwste producten en de beste delicatessen in de markt.  Bedrijven uit binnen- en buitenland stellen een uniek assortiment van fijne voeding en dranken voor.  Klassieke delicatessen & trendy food ; private brands, sterke merken & nieuwe ontdekkingen : Tavola presenteert geselecteerde hoogwaardige producten van zowel marktleiders als exclusieve artisanale producten.  Er zijn opnieuw heel wat exposanten uit het buitenland ; zowel individuele deelnames als via internationale paviljoenen uit onder meer Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Griekenland, Polen, Hongarije en Zuid-Afrika.  En ook dit jaar worden meerdere zones gereserveerd voor artisanale fabrikanten waar zij originele en kwalitatieve producten in kleine, uniforme stands kunnen voorstellen.  

Bijzonder succesvolle editie TAVOLA 2014 overtreft de verwachtingen

TAVOLA 2014, vakbeurs van fijne, verse voeding en delicatessen is achter de rug.  Deze 17e editie mag bijzonder succesvol genoemd worden: exposanten maken in de allereerste evaluaties melding van hoogwaardige én veelvuldige zakencontacten die hun verwachtingen sterk overstijgen.  Naast het traditionele bezoekerspubliek uit de Benelux, was de verhoogde internationale bezoekersopkomst erg opvallend én werd deze ten zeerste gewaardeerd door de exposanten. Enthousiaste reacties dus bij het afsluiten van dit klassevol vakevent  dat terecht als één van de mooiste voedingsbeurzen  op Europees niveau wordt bestempeld.